Wil je graag naar pretpark Europa Park in de zuid Duitse plaats Rust, maar heb je geen eigen vervoer om er te komen? Of laat je je gewoon graag op een comfortabele manier naar de plaats van bestemming brengen? Neem dan eens een kijkje in het overzicht van Busreizen Europa Park op deze pagina. Op dit moment bieden enkele erkende Nederlandse reisaanbieders een busreis Europa Park aan. Met een comfortabele touringcar wordt je naar dit populaire pretpark in het Duitse Zwarte Woud gebracht. Een busreis Europa Park heeft verschillende voordelen. Met een busreis kom je bijvoorbeeld minder vermoeid van de reis bij Europa Park aan. Omdat je bij een busreis Europa Park ook direct bij de ingang wordt afgezet bespaar je ook de parkeerkosten bij het pretpark. Bij de busreizen Europa Park zijn doorgaans vervoer, overnachting, ontbijt en entreetickets voor het pretpark inbegrepen.

Aanbieders Busreis Europa Park

Busreis Europa Park
Europa Park Busreis

Busreis Europa Park met TUI

De 4-daagse busreis Europa Park en Straatsburg van TUI biedt je de mogelijkheid om zowel Europa Park te bezoeken als ook de prachtige stad Straatsburg te bekijken. Je kunt er echter ook een complete pretparkreis van maken en kiezen voor twee dagen Europa Park. Op dag 1 van de TUI Europa Park busreis vertrekt de bus vanaf meer dan vijftig verschillende opstapplaatsen in Nederland waar je tussen 4 uur en half 8 ’s ochtends wordt opgehaald. Wil je liever niet zo vroeg opstaan dan biedt TUI je ook de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief de avond voor vertrek te overnachten in een comfortabel hotel vlakbij de centrale verzamelplaats in Asten.

De opstapplaatsen per provincie zijn als volgt: Assen, Meppel (Drenthe), Apeldoorn, Arnhem, Beesd, Doetinchem, Ede, Heerde/Epe, Nijmegen/Wijchen (Gelderland), Groningen (Groningen), Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Weert (Limburg), Asten, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Roosendaal, Tilburg, Veghel (Brabant), Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Hoorn, Zaandam (Noord-Holland), Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Zwolle (Overijssel), Amersfoort, Utrecht, Vianen (Utrecht), Goes (Zeeland), Alphen a/d Rijn, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer (Zuid-Holland).

Tijdens de busreis Europa Park en Straatsburg wordt je vervoerd in een comfortabele en moderne touringcar die voorzien is van onder andere airconditioning, een toilet, koelkast en koffiezetapparaat. Je arriveert op dag 1 aan het eind van de middag bij je hotel in Straatsburg. Het hotel in Straatsburg is een net driesterrenhotel vanuit waar je zelf met de trein eenvoudig naar het centrum van de stad reist die avond (optioneel). Op dag 2 brengt de bus van TUI je naar pretpark Europa Park (entreeticket inbegrepen) voor een dag vol avontuur in de vele attracties en shows. Op dag 3 kun je kiezen of je nogmaals naar Europa Park wilt (entreeticket bij te boeken) of wat cultuur gaat proeven in de mooie stad Straatsburg. In beide gevallen brengt de Kras bus je ’s ochtends na het ontbijt naar de bestemming van je keuze en haalt je ’s avonds weer op. Op dag 4 vertrekt de bus na het ontbijtbuffet weer terug naar Nederland.

Bij de Busreis Europa Park en Straatsburg van TUI is het volgende inbegrepen:

  • Vervoer in een comfortabele en moderne touringcar
  • Begeleiding door een ervaren chauffeur
  • Drie overnachtingen in een driesterrenhotel in Straatsburg
  • Drie keer ontbijtbuffet
  • Entreeticket voor Europa Park op dag 2
  • Transfers van en naar Europa Park en Straatsburg

TUI is een erkende reisaanbieder die aangesloten is bij ANVR en SGR.

Europa Park Busreis
pretparkreizen.nl
Pretparkreizen.nl

Een busreis Europa Park reserveren op Pretparkreizen.nl!