Europa Park Hotel El Andaluz is een viersterren hotel in Spaanse stijl en uitstekend geschikt voor gezinnen. Hotel El Andaluz is gebouwd met veel oog voor de typisch Spaanse architectuur en omgeven door tropische planten. Door het gebruik van vele warme kleuren beleef je hier altijd een zonnige vakantie. De 192 hotelkamers van Hotel El Andaluz zijn gezellig en kleurrijk ingericht en bieden plaats aan de hele familie. In Europa Park Hotel El Andaluz kun je ook gebruik maken van het buitenzwembad, de spa en de verschillende restaurants.

Aanbieders van Hotel El Andaluz

Ligging

Hotel El Andaluz grenst direct aan het Spaanse themagedeelte van pretpark Europa Park. In een mum van tijd sta je al voor de speciale ingang voor hotelgasten om je dag in het pretpark te beginnen. Gedurende de dag kun je het pretpark eenvoudig verlaten en weer opnieuw betreden om tussendoor even gebruik te maken van je kamer of de faciliteiten van het hotel.

Faciliteiten

Europa Park Hotel El Andaluz beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

 • Gratis parkeren
 • Gratis Wifi
 • Restaurant
 • Bar
 • Souvenirshop
 • Speelhoek
 • Speeltuin
 • Wellness
 • Buitenzwembad
Europa Park Hotel El Andaluz - Zwembad

Eten en drinken

Europa Park Hotel El Andaluz beschikt over een a la carte restaurant en een bar. In het bedienend restaurant Don Quixote ben je aan het juiste adres voor Spaanse specialiteiten zoals paella en tortilla’s, maar ook voor verschillende internationale gerechten uiteraard begeleid door goede wijnen of sangria. Restaurant Don Quixote heeft een gezellige wintertuin en een speelruimte voor de kinderen. In de naastgelegen bar El Circo wordt je ondergedompeld in een kleurrijk circus thema en kun je terecht voor cocktails en andere drankjes. Bij mooi weer zit je heerlijk buiten op het terras met uitzicht op de fonteinen. Tot slot kun je vanuit Hotel El Andaluz eenvoudig gaan eten in Bodega, het a la carte restaurant in het Spaanse themagedeelte van pretpark Europa Park. Hier worden onder andere tapas en sandwiches geserveerd.

TIP: Restaurant Don Quixote van Hotel El Andaluz is populair, ook bij gasten van de andere hotels. Het is dan ook verstandig om op tijd te reserveren.

Europa Park Hotel El Andaluz - Kamer

Sport en ontspanning

In Europa Park Hotel El Andaluz vind je diverse mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad is gelegen in een tropische tuin omringd door palmbomen. De ideale plek voor een frisse duik in het azuurblauwe water of even zonnebaden in een van de comfortabele ligstoelen. Door het uitzicht op de kleurrijke muren van het hotel waan je je echt in Spanje.

Het wellness gedeelte van Hotel El Andaluz, ‘Marrakesh’ genaamd, is van alle faciliteiten die je maar wenst voorzien zoals een Marokkaans stoombad, een sauna, een solarium en een rustruimte met verwarmde lounge stoelen en een ijs fontein.

TIP: Als gast van Hotel El Andaluz ben je ook welkom in de zwembaden, sauna’s en fitness faciliteiten van de overige Europa Park Hotels. Aangezien Hotel El Andaluz de receptie, lobby en binnenplaats deelt met Hotel Castillo Alcazar is het heel leuk en eenvoudig om een bezoek te brengen aan de fantastische waterspeelplaats voor kinderen daar, ‘Pueblo del Agua’ genaamd.

Als je van shoppen houdt kun je in Europa Park Hotel El Andaluz een kijkje nemen in de hotel shop ‘El Mercadillo del Andaluz’ voor souvenirs en drogisterij artikelen.

Europa Park Hotel El Andaluz - Restaurant

Bijzonderheden

 • Elke ochtend bezoekt de mascotte van Europa Park Ed Euromaus met zijn vriendjes Hotel El Andaluz tijdens het ontbijt voor een ontmoeting of fotomoment met de kinderen.
 • In Europa Park Hotel El Andaluz wordt in de winter dagelijks een kinderdisco met muziek en spelletjes georganiseerd. In de zomer vindt de kinderdisco plaats in het Spaanse themagedeelte van pretpark Europa Park.

Extra’s

 • Voor de gasten van Europa Park Hotel El Andaluz is het pretpark ’s ochtends al eerder geopend waarbij je gebruik kunt maken van een aantal geselecteerde attracties.
 • ’s Avonds is voor hotelgasten het Spaanse themagedeelte van Europa Park langer geopend. Hier kun je onder andere nog terecht in de overdekte spelletjeshal en in de zomer voor een kinderdisco met mascotte Ed Euromaus.

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Booking.com!
Vrij Uit
Vrij Uit

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Vrij Uit!
Neckermann
Neckermann

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Neckermann!
bookingcom
Peter Langhout Reizen

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Peter Langhout!
Expedia
Expedia

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Expedia!
Tjingo
Tjingo

Een verblijf bij Hotel El Andaluz boeken op Tjingo!