Europa Park Hotel Santa Isabel is een luxe viersterren superior hotel geheel in de stijl van een Portugees klooster. Je kunt hier relaxen en wegdromen in de koninklijke sfeer van Santa Isabel, een voormalige zeer geliefde koningin van Portugal. Met 66 luxe hotelkamers en suites is Hotel Santa Isabel kleiner dan de meeste andere Europa Park Hotels waardoor er een intieme sfeer heerst. Ga wandelen in de mooie kloostertuin of even bijkomen in het zwembad of de sauna. Uiteraard beschikt Hotel Santa Isabel ook over verschillende restaurants en bars.

Aanbieders van Hotel Santa Isabel

Ligging

Hotel Santa Isabel ligt evenals de overige officiële Europa Park Hotels dichtbij het Spaanse en Portugese themagedeelte van pretpark Europa Park. In slechts enkele minuten sta je al voor de speciale ingang voor hotelgasten. Gedurende je dag in het pretpark loop je dus eenvoudig even terug naar je hotel voor een korte pauze, een hapje of een drankje.

Faciliteiten

Europa Park Hotel Santa Isabel beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

 • Gratis parkeren
 • Gratis Wifi
 • Restaurant
 • Bar
 • Souvenirshop
 • Speelhoek
 • Speeltuin
 • Wellness
 • Buitenzwembad
Europa Park Hotel Santa Isabel - Zwembad

Eten en drinken

Europa Park Hotel Santa Isabel beschikt over een restaurant en een bar/restaurant. In het stijlvolle buffetrestaurant Sala Santa Isabel kun je een keuze maken uit diverse Portugese gerechten en specialiteiten van de grill. Bij mooi weer zit je hier heerlijk op het grote terras. Voor een a la carte diner kun je terecht in de gezellige Bierkeller. Hier wordt een speciaal eigen gebrouwen bier geserveerd en kun je genieten van een vlees of vis fondue.

TIP: Ben je op zoek naar meer mogelijkheden voor lunch of diner dan zijn er in de naastgelegen Europa Park Hotels Hotel Castillo Alcazar en Hotel El Andaluz verschillende andere opties (zowel buffet als a la carte). Reserveren is gewenst. Ook in pretpark Europa Park is meer dan voldoende keus qua eten en drinken.

Europa Park Hotel Santa Isabel - Restaurant

Sport en ontspanning

In Europa Park Hotel Santa Isabel zijn diverse mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het zwembad met zowel een binnen- als buitengedeelte is rustig gelegen tussen de kloostermuren en heeft een serene uitstraling. In de lounge stoelen naast het zwembad is het heerlijk relaxen.

De sauna en spa van Hotel Santa Isabel is een oase van luxe. Het astrologische thema van de spa en vele gouden details dragen bij aan een koninklijke ervaring. De wellness faciliteiten van Hotel Santa Isabel bestaan uit een panorama sauna met geweldig uitzicht vanaf de vijfde verdieping van het hotel, een stoombad en rustruimte. Ook zijn er veel verschillende beauty behandelingen zoals een hamam of chocolade pakking te reserveren, ook voor koppels, jongeren en kinderen.

TIP: Als gast van Hotel Santa Isabel heb je met je kamersleutel ook toegang tot de zwembaden, sauna’s en fitness faciliteiten van de overige Europa Park Hotels. Je maakt bijvoorbeeld eenvoudig gebruik van de spectaculaire waterspeelplaats voor kinderen ‘Pueblo del Agua’ bij het naastgelegen Europa Park Hotel Castillo Alcazar.

Europa Park Hotel Santa Isabel - Kelder

Bijzonderheden

 • Elke ochtend bezoekt de Europa Park pretpark mascotte Ed Euromaus met zijn vriendjes Hotel Santa Isabel tijdens het ontbijt voor een korte ontmoeting of fotomoment met de kinderen.
 • Bij het naastgelegen Europa Park Hotel El Andaluz wordt in de winter dagelijks een kinderdisco met muziek en spelletjes georganiseerd. In de zomer vindt de kinderdisco in het Spaanse themagedeelte van Europa Park plaats.

Extra’s

 • Als gast van Europa Park Hotel Santa Isabel mag je elke ochtend voor de officiële openingstijd van Europa Park het pretpark al betreden waarbij een aantal geselecteerde attracties geopend is.
 • ’s Avonds is voor hotelgasten het Spaanse themagedeelte van Europa Park langer geopend. Hier kun je onder andere nog terecht in de overdekte spelletjeshal en in de zomer voor een kinderdisco met mascotte Ed Euromaus.

 

Neckermann
Neckermann

Een verblijf bij Hotel Santa Isabel boeken op Neckermann!
Vrij Uit
Vrij Uit

Een verblijf bij Hotel Santa Isabel boeken op Vrij Uit!

Pretpark Reizen

Een verblijf bij Hotel Santa Isabel boeken op Pretpark Reizen!