Een verblijf in Gastehaus Schmidt is een uitstekende keuze. Gastehaus Schmidt ligt zeer dicht bij Europa Park (op slechts 150 meter afstand) en heeft ook een buitenzwembad. Het gezellige hotel met traditionele uitstraling wordt beheerd door een vriendelijke familie. De eenvoudige hotelkamers van het hotel bij Europa Park zijn allemaal verschillend ingericht en van alle gemakken voorzien. De ruime familiekamers en appartementen zijn geschikt voor gezinnen van maximaal zeven personen. Verder beschikt het hotel over een eigen grill restaurant en een buitenzwembad met terras. Parkeren bij het hotel is gratis.

Aanbieders van Gastehaus Schmidt

Ligging

Gastehaus Schmidt ligt op slechts enkele minuten lopen (150 meter) van de ingang van pretpark Europa Park. Je kunt dus heel gemakkelijk het pretpark gedurende de dag even verlaten en weer opnieuw betreden. Ook de afrit van de snelweg is dichtbij (ongeveer vijf minuten), wat het hotel een praktische plek voor je verblijf bij Europa Park maakt. Ook maak je vanuit dit hotel eenvoudig dagtochten in de omgeving, bijvoorbeeld naar de stad Freiburg of de omliggende natuurgebieden.

Faciliteiten

Gastehaus Schmidt bij Europa Park beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Bar

Gastehaus Schmidt

Eten en drinken

Gastehaus Schmidt heeft voor haar gasten een eigen restaurant. In dit grill restaurant genaamd Grillgut kun je genieten van allerlei Duitse en internationale specialiteiten. Ook wordt hier dagelijks een vers en uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. Bij het buitenzwembad van Gastehaus Schmidt kun je bovendien op het terras terecht voor cocktails of andere lekkere drankjes.

Gastehaus Schmidt - kamer

Sport en ontspanning

Als een van de weinige hotels in Rust bij Europa Park beschikt Gastehaus Schmidt over een buitenzwembad om na je dag in Europa Park even lekker te ontspannen. Er is zelfs een glijbaan voor de kinderen en een gezellig terras waar je terecht kunt voor een drankje.

Ook in de omgeving van Gastehaus Schmidt is van alles te beleven. De medewerkers van het hotel helpen je graag bij het boeken van excursies of het plannen van fiets- en wandeltochten.

Bijzonderheden

  • Gastehaus Schmidt is door de aanwezigheid van het zwembad zeer geliefd bij gezinnen. Hier is goed op ingespeeld door de mogelijkheid om ruime familiekamers te boeken die geschikt zijn voor maximaal vijf personen. Ook zijn er appartementen voor zes en zelfs zeven personen te boeken met verschillende slaapkamers.

Gastehaus Schmidt - koffie

Extra’s

  • Bij Gastehaus Schmidt kun je alvast je entreekaarten voor pretpark Europa Park aanschaffen. Op deze manier kun je bij de ingang van het pretpark direct door lopen.

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Gastehaus Schmidt boeken op Booking.com!
 Effeweg.nl
Effeweg.nl

Een busreis Europa Park reserveren bij Effeweg.nl
Peter Langhout
Peter Langhout

Europa Park arrangement boeken op Peter Langhout!