Het viersterren superior Hotel Colosseo is een van de meest sfeervolle hotels van Europa Park. In Hotel Colosseo wordt je ondergedompeld in de stijl van het oude Rome en charmante Toscaanse dorpjes. Het hotel beschikt over ongeveer 350 luxe en stijlvol gedecoreerde hotelkamers. Voor gezinnen zijn er ook suites en speciale kinderkamers beschikbaar. Op de grote binnenplaats is het ’s avonds heerlijk vertoeven met een hapje of drankje terwijl de kinderen spelen. In de verschillende restaurants van Hotel Colosseo geniet je uiteraard van Italiaanse specialiteiten.

Aanbieders van Hotel Colosseo

Ligging

Hotel Colosseo ligt net als de andere officiële Europa Park Hotels dichtbij het Spaanse en Portugese themagedeelte van pretpark Europa Park. In enkele minuten wandel je naar de speciale ingang voor hotelgasten. Gedurende de dag kun je het pretpark dus eenvoudig verlaten en weer opnieuw betreden.

Faciliteiten

Europa Park Hotel Colosseo beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

 • Gratis parkeren
 • Gratis Wifi
 • Restaurant
 • Bar
 • Souvenirshop
 • Speelhoek
 • Speeltuin
 • Wellness
 • Buitenzwembad
Kamer Hotel Colosseo

Eten en drinken

Europa Park Hotel Colosseo heeft verschillende restaurants en bars. Laat je bedienen in de twee a la carte restaurants Medici en Cesare. Op de menukaart staat voor ieder wat wils met zowel vlees-, vis- als pastagerechten en natuurlijk bijpassende wijnen. In het buffetrestaurant Antica Roma kun je jezelf verwennen met een uitgebreide selectie van Italiaanse specialiteiten. Op zondag en bepaalde feestdagen kun je in buffet restaurant Antica Roma bovendien een speciale brunch reserveren. Ook een bezoek aan Pizzeria La Romantica mag natuurlijk niet ontbreken. In de Bar Colosseo kun je terecht voor wijnen, cocktails en een prachtig uitzicht op de binnenplaats van het hotel. Op de binnenplaats vind je Commedia dell’Arte, een typisch Italiaanse bar met onder andere koffie en ijs.

TIP: De restaurants van het hotel zijn geliefd, ook bij gasten van de andere hotels. Je doet er dan ook goed aan het restaurant van je keuze op tijd te reserveren.

Hotel Colosseo Europa Park

Sport en ontspanning

In Europa Park Hotel Colosseo zijn diverse mogelijkheden voor sport en ontspanning. Er is een binnenzwembad en een buitenzwembad (25 meter) prachtig gelegen onder de nagebouwde bekende Colosseum boog. Het buitenzwembad is omgeven door parasols en ligstoelen om heerlijk van de zon te genieten. Voor de kinderen is er een apart gethematiseerd kindergedeelte met diverse waterspeeltoestellen in de waterspeeltuin ‘Campo del Mare’.

In de sauna en spa van Hotel Colosseo (‘Acqua Romana’) voel je je echt een vorst in het oude Rome. In het luxe gedecoreerde sauna gedeelte vind je een stoombad, Romeinse sauna, een laconium en een ontspanningsruimte. Ook worden er verschillende wellness behandelingen en massages gegeven. Reserveren hiervoor is gewenst.

TIP: Als gast van het hotel ben je ook welkom in de zwembaden, sauna’s en fitness faciliteiten van de overige Europa Park Hotels.

Voor de kinderen zijn er in het hotel diverse speelgedeeltes zowel binnen als buiten ingericht. In de lobby vind je bijvoorbeeld een klimtoestel met glijbaan.

Europa Park Hotel Colosseo

Bijzonderheden

 • Op de binnenplaats van het hotel vindt dagelijks de mooie fonteinen show met licht en muziek ‘Anfiteatro dell’Acqua’ plaats en in de zomer een spectaculaire zomer show met live acteurs en muziek.
 • Elke ochtend tijdens het ontbijt komt de Europa Park pretpark mascotte Ed Euromaus met zijn vriendjes langs in de verschillende restaurants van Hotel Colosseo voor een korte ontmoeting of fotomoment met de jonge hotelgasten.

Extra’s

 • Als gast van Europa Park Hotel Colosseo mag je elke ochtend voor de officiële openingstijd van Europa Park het pretpark al betreden waarbij een aantal geselecteerde attracties geopend is.
 • ’s Avonds is voor hotelgasten het Spaanse themagedeelte van Europa Park langer geopend. Hier kun je onder andere nog terecht in de overdekte spelletjeshal en in de zomer voor een kinderdisco met mascotte Ed Euromaus.

 

 bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Booking.com!
Vrij Uit
Vrij Uit

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Vrij Uit!
Neckermann
Neckermann

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Neckermann Reizen!
 Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Pretpark Reizen!
Expedia
Expedia

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Expedia!
Tjingo
Tjingo

Een verblijf bij Hotel Colosseo boeken op Tjingo!