Hotel Rebstock is een prima driesterren hotel vlakbij Europa Park. Hotel Rebstock ligt op slechts vijf minuten lopen van de ingang van het pretpark. De hotelkamers van dit hotel bij Europa Park zijn eenvoudig maar netjes ingericht met moderne badkamers. Sommige kamers hebben een balkon. Er zijn kamers voor twee, drie, vier of zelfs vijf personen te reserveren. Hotel Rebstock bij Europa Park beschikt over een eigen restaurant en bar, spellenkamer en speelplaats buiten. Vanuit dit hotel bezoek je niet alleen eenvoudig pretpark Europa Park, maar ook de mooie natuur van het Zwarte Woud of de stad Freiburg (30 minuten met de auto). Parkeren bij hotel Rebstock is gratis.

Aanbieders van Hotel Rebstock

Ligging

Hotel Rebstock ligt op slechts vijf minuten loopafstand van pretpark Europa Park. Hierdoor kun je gemakkelijk gedurende de dag het pretpark even verlaten om bij te komen in je hotel en later opnieuw betreden. Ook de ligging ten opzichte van de afrit van de snelweg (ook vijf minuten) maakt dit hotel een ideaal verblijf voor een korte vakantie bij Europa Park.

Faciliteiten

Hotel Rebstock bij Europa Park beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Speelhoek
  • Speeltuin
Hotel Rebstock - receptie

Eten en drinken

Hotel Rebstock heeft een eigen bar en restaurant. Het restaurant heeft een gezellige Duitse uitstraling en serveert verschillende traditionele en internationale gerechten. Ook wordt in het restaurant van dit hotel elke ochtend een lekker en vers ontbijtbuffet gepresenteerd. Voor een avondje uitgebreid tafelen ben je ook altijd welkom in een van de officiële Europa Park Hotels. Reserveren is dan wel aangeraden.

Hotel Rebstock - kamer

Sport en ontspanning

Hotel Rebstock beschikt over een spellenkamer met onder andere een tafelvoetbal spel en een speelplaats buiten voor de kinderen. Voor de ouders ligt hier ook een fijn terras.

Verder ligt het hotel vlakbij verschillende natuurgebieden en de bergen van het mooie Zwarte Woud. Bij de receptie van dit hotel kun je meer informatie krijgen over diverse fiets- en wandeltochten. Ook een dagtocht naar de stad Freiburg behoort tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden

  • Door de familiekamers met extra bedden is Hotel Rebstock zeer geschikt voor gezinnen. Voor een aantrekkelijke prijs zijn kamers te reserveren voor maximaal vijf personen. Deze kamers beschikken over een tweepersoonsbed, een stapelbed en extra eenpersoonsbed.
Hotel Rebstock - kamer

Extra’s

  • Hotel Rebstock verkoopt bij de receptie entreekaarten voor pretpark Europa Park. Op deze manier kun je bij de ingang van het pretpark direct door lopen.

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Hotel Rebstock boeken op Booking.com!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een verblijf bij Hotel Rebstock boeken op Pretpark Reizen
Peter Langhout
Peter Langhout

Europa Park arrangement boeken op Peter Langhout!