Het vriendelijke Pension Sieg is een rustig gelegen hotel bij Europa Park. Pension Sieg ligt op loopafstand van zowel de ingang van pretpark Europa Park als ook van het gezellige centrum van het plaatsje Rust. Dit hotel is geliefd bij gezinnen die Europa Park bezoeken door de ruime familiekamers en appartementen met kitchenette geschikt voor maximaal zes personen. Parkeren is gratis. Bovendien onderneem je vanuit het hotel eenvoudig andere uitstapjes in de omgeving zoals wandelen in de mooie natuur van het Zwarte Woud of een bezoek aan de stad Freiburg.

Aanbieders van Pension Sieg

Ligging

Pension Sieg ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de ingang van Europa Park. Door te voet naar Europa Park te gaan vanuit het hotel bespaar je parkeerkosten bij het pretpark. Het centrum van het gezellige plaatsje Rust met winkels en restaurants ligt op ongeveer 10 minuten lopen. De ligging vlakbij de afrit van de snelweg is ook ideaal.

Faciliteiten

Pension Sieg bij Europa Park beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi

Pension Sieg - Gebouw

Eten en drinken

In Pension Sieg kun je elke ochtend terecht voor een vers en uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal van het hotel. Dat is nog eens een goed begin van je lange dag in Europa Park! Het hotel beschikt niet over een restaurant. In het centrum van Rust vind je wel een divers aanbod van restaurants en eetcafés. In de appartementen met kitchenette van Pension Sieg kun je uiteraard ook je eigen maaltijden bereiden.

Pension Sieg - kamer

Sport en ontspanning

Gasten van Pension Sieg mogen gebruik maken van de grote zonnige tuin die achter het huis ligt om te zonnebaden en te ontspannen. Ook kinderen kunnen hier heerlijk spelen.

Dit hotel bij Europa Park is verder een uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de groene en bergachtige omgeving van het Zwarte Woud. Ook een bezoek aan de stad Freiburg behoort tot de mogelijkheden.

Pension Sieg - Ontbijtruimte

Bijzonderheden

  • Pension Sieg bij Europa Park is een ideaal hotel/pension voor (grotere) gezinnen. De appartementen zijn groot en licht en beschikken over een moderne badkamer en soms een balkon. Er is een appartement voor maximaal vijf en een voor maximaal zes personen beschikbaar. Ook de familiekamers zijn geschikt voor maximaal zes personen.

TIP: Pension Sieg is een kleinschalige accommodatie en zeer populair bij bezoekers van Europa Park. Boek dus op tijd!

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Pension Sieg boeken op Booking.com!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een verblijf bij Pension Sieg boeken op Pretpark Reizen
Peter Langhout
Peter Langhout

Europa Park arrangement boeken op Peter Langhout!