Wil je graag naar pretpark Europa Park in de zuid Duitse plaats Rust, maar heb je geen eigen vervoer om er te komen? Of laat je je gewoon graag op een comfortabele manier naar de plaats van bestemming brengen? Neem dan eens een kijkje in het overzicht van Busreizen Europa Park op deze pagina. Op dit moment bieden enkele erkende Nederlandse reisaanbieders een busreis Europa Park aan. Met een comfortabele touringcar wordt je naar dit populaire pretpark in het Duitse Zwarte Woud gebracht. Een busreis Europa Park heeft verschillende voordelen. Met een busreis kom je bijvoorbeeld minder vermoeid van de reis bij Europa Park aan. Omdat je bij een busreis Europa Park ook direct bij de ingang wordt afgezet bespaar je ook de parkeerkosten bij het pretpark. Bij de busreizen Europa Park zijn doorgaans vervoer, overnachting, ontbijt en entreetickets voor het pretpark inbegrepen.

Aanbieders Busreis Europa Park

Busreis Europa Park

Busreis Europa Park met Tuin

De Nederlandse reisaanbieder Tui heeft al jaren de Busreis Europa Park in haar assortiment. Tui biedt op verschillende data een 4-daagse busreis Europa Park aan. Op dag 1 vertrekt de bus vanuit Nederland om eind van de middag bij het hotel bij Europa Park aan te komen.

Er zijn heel veel verschillende opstap plaatsen voor de bus naar Europa Park door heel Nederland, namelijk Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Enschede, Gorinchem, Groningen, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lemmer, Meppel, Nieuw-Dijk. Nieuwleusen, Nijmegen, Oss, Purmerend, Roosendaal, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Zaandam, Zutphen en Zwolle.

Er is dus altijd wel een opstap plaats voor je busreis naar Europa Park in de buurt. Je wordt vroeg opgehaald, afhankelijk van je opstap plaats ergens tussen 4 uur en half 8 ’s ochtends. Wanneer je met een bus naar Europa Park reist wordt je vervoerd in een comfortabele touringcar met airconditioning en toilet. Je verblijft in een driesterren hotel op een rustige plek in het mooie Zwarte Woud. Je komt op dag 1 aan het eind van de middag bij je hotel bij Europa Park aan. Het hotel is van alle gemakken voorzien, zodat je op dag 2 en 3 van je Europa Park reis uitgerust aan je dag in het pretpark kunt beginnen. Ook een lekker ontbijtbuffet is inbegrepen. Op beide dagen zet de bus je direct voor de ingang van Europa Park af en haalt je hier ook weer op. Op deze manier kun je je tijd het beste benutten en genieten van alle attracties en shows die Europa Park te bieden heeft. Voor lunch en diner vind je in het pretpark ook meer dan voldoende mogelijkheden. Op dag 4 van deze Europa Park busreis vertrekt de bus na het ontbijt weer terug naar Nederland waar je nog optioneel kunt deelnemen aan een afscheidsdiner.

Bij de Busreis Europa Park van Tui is het volgende inbegrepen:

 • Vervoer per comfortabele touringcar
 • Begeleiding door de chauffeur/reisleider
 • Drie overnachtingen in een driesterren hotel bij Europa Park
 • Drie keer ontbijtbuffet
 • Twee dagen entree voor pretpark Europa Park
 • Transfers van en naar Europa Park

Voor kinderen tot 11 jaar kan een speciale kinderkorting gelden. Tui is een erkende reisaanbieder die aangesloten is bij ANVR en SGR.

Europa Park Busreis

Busreis Europa Park

De 4-daagse busreis Europa Park en Straatsburg biedt je de mogelijkheid om zowel Europa Park te bezoeken als ook de prachtige stad Straatsburg te bekijken. Je kunt er echter ook een complete pretparkreis van maken en kiezen voor twee dagen Europa Park. Op dag 1 van de Europa Park busreis vertrekt de bus vanaf meer dan vijftig verschillende opstapplaatsen in Nederland waar je tussen 4 uur en half 8 ’s ochtends wordt opgehaald.

De opstapplaatsen per provincie zijn als volgt: Assen, Meppel (Drenthe), Apeldoorn, Arnhem, Beesd, Doetinchem, Ede, Heerde/Epe, Nijmegen/Wijchen (Gelderland), Groningen (Groningen), Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Weert (Limburg), Asten, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Roosendaal, Tilburg, Veghel (Brabant), Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Hoorn, Zaandam (Noord-Holland), Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Zwolle (Overijssel), Amersfoort, Utrecht, Vianen (Utrecht), Goes (Zeeland), Alphen a/d Rijn, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer (Zuid-Holland).

Tijdens deze busreis Europa Park en Straatsburg wordt je vervoerd in een comfortabele en moderne touringcar die voorzien is van onder andere airconditioning, een toilet, koelkast en koffiezetapparaat. Je arriveert op dag 1 aan het eind van de middag bij je hotel in Straatsburg. Het hotel in Straatsburg is een net driesterrenhotel vanuit waar je zelf met de trein eenvoudig naar het centrum van de stad reist die avond (optioneel). Op dag 2 brengt de bus je naar pretpark Europa Park (entreeticket inbegrepen) voor een dag vol avontuur in de vele attracties en shows. Op dag 3 kun je kiezen of je nogmaals naar Europa Park wilt (entreeticket bij te boeken) of wat cultuur gaat proeven in de mooie stad Straatsburg. In beide gevallen brengt de Kras bus je ’s ochtends na het ontbijt naar de bestemming van je keuze en haalt je ’s avonds weer op. Op dag 4 vertrekt de bus na het ontbijtbuffet weer terug naar Nederland.

Bij deze Busreis Europa Park en Straatsburg is het volgende inbegrepen:

 • Vervoer in een comfortabele en moderne touringcar
 • Begeleiding door een ervaren chauffeur
 • Drie overnachtingen in een driesterrenhotel in Straatsburg
 • Drie keer ontbijtbuffet
 • Entreeticket voor Europa Park op dag 2
 • Transfers van en naar Europa Park en Straatsburg
Europa Park Busreis

Busreis Europa Park

Op diverse data kun je een 4-daagse busreis naar Europa Park maken. Op dag 1 vertrekt de comfortabele touringcar (met onder andere airconditioning en toilet) richting het Duitse pretpark Europa Park. Je arriveert aan het einde van de middag bij je hotel.

Voor deze busreis naar Europa Park zijn er verschillende opstap plaatsen in Nederland, namelijk Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht, Apeldoorn is tevens het centrale verzamelpunt vanaf waar de reis naar Europa Park echt begint.

Bij de Busreis Europa Park verblijf je in een keurig middenklasse hotel op ongeveer 30 kilometer afstand van Europa Park. Een eenvoudig ontbijtbuffet op dag 2, 3 en 4 is bij deze busreis inbegrepen. Zo begin je je dag in Europa Park in ieder geval met een goed gevulde maag. Op de tweede en derde dag van deze 4-daagse Busreis Europa Park krijg je de gelegenheid om het pretpark te bezoeken. Entreekaarten zijn bij de prijs inbegrepen en de bus zet je op beide dagen voor de ingang van het pretpark af. Hier word je aan het eind van de dag ook weer opgehaald. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de openingstijden van het pretpark, zodat je alle tijd hebt om te genieten van de vele attracties en shows in Europa Park. Neem ook je tijd om een aantal van de bijzondere restaurants te ontdekken voor lunch of diner. Op de vierde en laatste dag van deze  Busreis Europa Park begint de bus na het ontbijt weer aan de terugreis naar Nederland. Je wordt weer afgezet bij de opstap plaats van je keuze.

Bij de Busreis Europa Park is het volgende inbegrepen:

 • Vervoer per comfortabele touringcar van Nederland naar Europa Park
 • Drie overnachtingen in een middenklasse hotel in de omgeving van Europa Park
 • Drie keer ontbijtbuffet in het hotel
 • Entreetickets voor Europa Park op dag 2 en 3
 • Transfers met de touringcar tussen het hotel en Europa Park

 

 

Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Europa Park reserveren op Pretpark Reizen!