Hotel Kosel Garni is een prettig en gezinsvriendelijk driesterren hotel in Rust, op slechts drie minuten lopen van de hoofdingang van pretpark Europa Park. De kamers van Hotel Kosel Garni zijn ruim en beschikken over comfortabele bedden. Er zijn familiekamers voor maximaal zes personen te boeken. Dit hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar er zijn voldoende mogelijkheden voor lunch en diner in de omgeving van het hotel en natuurlijk in Europa Park zelf. Parkeren is gratis bij Hotel Kosel Garni.

Aanbieders van Hotel Kosel Garni

Ligging

Hotel Kosel Garni is ideaal gelegen op slechts enkele minuten lopen van Europa Park. Je kunt je auto dus op de parkeerplaats van het hotel laten staan en zo het pretpark binnen lopen. De afrit van de snelweg is ook vlakbij, waardoor je je snel weer op de uitvalswegen richting bijvoorbeeld Freiburg bevindt.

Faciliteiten

Hotel Kosel Garni bij Europa Park beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
Hotel Kosel Garni - kamer

Eten en drinken

Elke ochtend wordt in Hotel Kosel Garni een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Op deze manier kun je je dag in Europa Park vast met een goed gevulde maag beginnen! Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de directe omgeving van het hotel is voldoende keus aan bars en restaurants. Ook ben je altijd welkom in de restaurants van de officiële Europa Park Hotels die direct aan het pretpark grenzen. Deze restaurants zijn zeer geschikt voor gezinnen en bieden voor ieder wat wils. In verband met de populariteit van deze restaurants is reserveren wel aan te raden.

Hotel Kosel Garni - Restaurant

Sport en ontspanning

Hotel Kosel Garni ligt dichtbij diverse natuurgebieden en de bergen van het Zwarte Woud. Dit maakt de omgeving zeer geschikt voor wandel- en fietstochten. De vriendelijke eigenaren van het hotel adviseren je graag over alle mogelijkheden voor sport en ontspanning in de omgeving.

Hotel Kosel Garni - Informatie

Bijzonderheden

  • Ook met een groter gezin ben je bij Hotel Kosel Garni aan het juiste adres. Hotel Kosel Garni beschikt namelijk over familiekamers voor vier, vijf of zelfs zes personen. Deze ruime kamers hebben extra bedden en/of stapelbedden en beschikken soms ook over meerdere slaapvertrekken. Er is ook een appartement met zithoek en twee slaapkamers te reserveren.

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Hotel Kosel Garni boeken op Booking.com!
 Effeweg.nl
Effeweg.nl

Een busreis Europa Park reserveren bij Effeweg.nl
Peter Langhout
Peter Langhout

Europa Park arrangement boeken op Peter Langhout!