Het gezellige Hotel am Park doet zijn naam eer aan. Hotel am Park ligt namelijk letterlijk tegenover de ingang van pretpark Europa Park (ongeveer 50 meter lopen). Door de sfeervolle en typisch Duitse uitstraling beleef je hier als gezin een heerlijke vakantie. Hotel Am Park heeft twee eigen restaurants en beschikt over ruime familiekamers. Ook heeft Hotel Am Park verschillende faciliteiten voor kinderen. Parkeren bij Hotel am Park is gratis. Ook onderneem je vanuit dit hotel eenvoudig andere uitstapjes in de omgeving zoals wandelen in de mooie natuur van het Zwarte Woud.

Aanbieders van Hotel am Park

Ligging

Hotel am Park ligt direct aan de overkant van de ingang van Europa Park. Je hoeft slechts een weg over te steken om het pretpark te betreden. Hierdoor kun je als gast van het hotel gedurende de dag eenvoudig het pretpark verlaten en weer opnieuw betreden (vraag wel een stempel bij de uitgang). Bovendien bespaar je parkeerkosten bij het pretpark.

Faciliteiten

Hotel am Park bij Europa Park beschikt over de volgende faciliteiten en diensten.

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Speeltuin
Hotel am Park - Gebouw

Eten en drinken

Hotel am Park beschikt over twee verschillende restaurants waar je na je dag in Europa Park kunt genieten van lekkere en aantrekkelijk geprijsde gerechten. De restaurants Ristorante Casa Italiana en Stübchen Venezia bieden Italiaanse en Duitse gerechten met bijpassende wijnen in een gezellige en traditionele atmosfeer. Voor de kinderen is er een speelhoek en zijn er spelletjes, puzzels en kleurboeken beschikbaar zodat ook zij een fijne tijd beleven en de ouders rustig kunnen eten. Ook zijn er kinderstoelen en een speciaal kindermenu beschikbaar. In de ontbijtruimte van het hotel wordt bovendien elke ochtend een vers en uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Hotel am Park - Kamer

Sport en ontspanning

Hotel am Park heeft diverse gezelschapsspellen en kaartspellen waar de gasten van het hotel gebruik van kunnen maken voor een gezellig avondje met elkaar na een lange dag in Europa Park. Voor de kinderen zijn er bovendien boeken, puzzels en kleurboeken beschikbaar en is er een speelruimte in een van de restaurants.

De directe omgeving van het hotel nodigt uit tot wandelen en fietsen. Op slechts vijf minuten vind je het mooie natuurgebied Taubergießen. De medewerkers van de receptie vertellen je graag meer over de recreatiemogelijkheden in het nabijgelegen Zwarte Woud.

Hotel am Park - Ontbijtzaal

Bijzonderheden

  • Hotel am Park bij Europa Park is perfect voor gezinnen. Er zijn familiekamers geschikt voor maximaal vijf personen (met stapelbedden) en verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een verschoningsruimte, kinderstoelen, babybedjes met bedlinnen, toiletbrilverkleiners, een speelhoek in het restaurant en diverse spelletjes, puzzels en boeken.

Extra’s

  • Bij de receptie van Hotel am Park kun je al eenvoudig je entreekaarten voor pretpark Europa Park kopen. Dit bespaart je wachten in de eventuele rij bij de ingang van het park.

 

bookingcom
Booking.com

Een verblijf bij Hotel am Park boeken op Booking.com!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een verblijf bij Hotel am Park boeken op Pretpark Reizen
Peter Langhout
Peter Langhout

Europa Park arrangement boeken op Peter Langhout!